Driedimensionale structuren in HDPE plaat met spikes

Texidrain® S

Product Tabs

Productomschrijving
Omschrijving 

Texion’s Texidrain S-platen met puntige structuur gebruikt u om water te draineren, ook op steile taluds, en om gassen te evacueren.

Toepassingen 

U kunt Texidrain S gebruiken in de volgende drainagetoepassingen: kelderwanden, ondergrondse parkings en tunnels, landhoofden van bruggen en steile taluds.

Texidrain S-noppenplaten voorkomen hydraulische overdruk. Plaats ze tegen de afdichting en vul daarna aan. De puntige structuur veroorzaakt een zeer grote inwendige wrijving, dus u kunt de platen ook op steile taluds gebruiken.

Afvalstortplaatsen
Texidrain S-noppenplaten met geotextielen aan de onderzijde evacueren de gassen onder de bovenafdichting. Boven de bovenafdichting, onder de cosmetische afwerkingslaag van zand en teelaarde, draineert Texidrain S met geotextiel aan de bovenzijde het hemelwater.

Samenstelling en kenmerken 

Texidrain S-geocomposiet bestaat uit een polyethyleenplaat die thermisch is vervormd tot een puntige structuur. Aan één of aan beide zijden bevestigt Texion een geotextielfilter.

Voordelen 

Texion’s Texidrain S heeft een hoge transmissiviteit, het kan dus een groot debiet afvoeren in het vlak van de structuur.